Get Adobe Flash player
Банер

Интервю

Д-р Kaтерина Билай: Плътта е дреха, събличаме я често

Ще се прераждаме, докато не се пречистим от злото, казва лекарката, която проговори с гласа на Богородица след кома

Михаил ДИМИТРОВ

Като една вехта дреха ще захвърлим телата си, когато душата полети към Божествените сфери, а дали ще достигнем до Рая след този живот зависи от делата ни, които се проектират в нашата сметка от космическата памет на Вселената, казва д-р Катерина Билай, жената която светлите сили на Всемира избраха за пътеводител на обърканите души. Лекарката с диплома от Медицинския университет в Кременчук по специалност “Вътрешни болести” вижда като на скенер засегнатите от черна енергия органи и лекува нелечими за традиционната медицина заболявания с Господна енергия. Призванието си да помага на хората открива след клинична смърт.

Прочетете още...
 
Любовта е карма, живеем по Божествен сценарий

Интервю на Ива Иванова с д-р Катерина Билай - еколог на душата и пътеводител на съдбата за в. "Бургаска жена"

- Графиня Билай днес е по-популярна в Бургас и от Лили Иванова. Ти си може би единствената лекарка в България, която е възкръснала на операционната маса и после проговорила с гласа на Богородица, лекуваш с молитва. Трудно ли е вместо на Хипократовата клетва, да служиш на Божията майка?

- Ако кажа, че е лесно, ще излъжа, но всеки сам избира съдбата си и носи своя кръст. Да служи на истината и да приеме светлата вяра е свещено право на човека със свободна воля. В живота ни обаче винаги има сценарий, по които дните ни минават в служба на Господ и на Светлите сили.

Прочетете още...
 
Начало Статии за мен

Статии за мен

Поетеса посвети стихотворение на д-р Катерина Билай

Оценка на читателите: / 9
Слаба статияОтлична статия 

Феноменът, който лекува с Божествена енергия, вдъхнови Танелия, стихотворението е сред най-четените в otkrovenia.com

Поетесата от Стара Загора Мариана Георгиева зарадва лечителката д-р Катерина Билай с произведение, посветено на нея. То е публикувано на блога на поетесата tanelia.blog.bg и в електронното издание за поезия и проза otkrovenia.com. Над 1100 почитатели на изящните слова са прочели стихотворението на дамата, която е известна в литературните среди с творческия си псевдоним Танелия. Тя работи в града на липите като счетоводител. В повечето от коментарите читателите благославят както авторката, така и лирическия й герой.

Продължение...

Възкръснала графиня лекува в Бургас

Оценка на читателите: / 10
Слаба статияОтлична статия 
* Жената починала през 1978 година, оживяла по време на аутопсията
Михаил ДИМИТРОВ
Илонка ИВАНОВА
Руската графиня Катерина Билай е в Бургас, за да помогне на хора, претърпели нещастие, болни и обречени. Тя е завършила Лондонската академия за психо-енерго-сугестивни науки и получила степента доктор. Освен това Катерина има висше икономическо и медицинско образование, но практикува само последната придобита специалност. Руската графиня лекува чрез насочването на божествена енергия към пациента, като преди това сканира състоянието му и открива засегнатите от черна енергия места и органи.
Аристократка - лечител? Защо не...
Аристократка съм по душа, казва руската графиня. Във вените й тече българска, немска, украинска и руска кръв, а титлата наследява от дядо си Марк Зигаленков. Първият потомствен граф е дядо му, удостоен с титлата от руската императрица Екатерина заради героизма, проявен в Руско-турската война.
Той получава и имение в Козелияинский район /Полтовская област/. Умира дни преди революцията - октомври 1918 г. На следващата година баба й решава земята да бъде раздадена на хората.
Жената, която решава да даде земята си на хората, Стефка Бояджиева бяга от Родопите през 1868 г. (по време на османското владичество). Живее няколко години в "българското" село Търновка в Украйна (сега гр. Николаев). Там тя се среща с граф Зигаленков и след бурна любов двамата застават пред олтара.
Живеем в Ада. В омагьосан кръг. Нужно е да се лекува не тялото, а душата, казва графинята. Хората станаха зли. Всички болки започват от състоянието на душата. Когато намерим своя духовен катарзис, когато Бог укрепи духа ни, болките изчезват, заключва лечителката.
Графиня Билай е умирала веднъж, а после възкръснала
В навечерието на Нова година /1977-1978/ пука апандисит и в 11,30 часа лекарите в болницата не уловили нито пулс, нито дишане, операцията потвърдила опасенията им и така попаднала в графата на смъртните случаи.
От 12,30 до 5,30 часа престояла в моргата. До мига, в който там влиза стажант лекарят Евгени Черняховски, интернист, практикуващ преддипломна практика. "Сега вече зная, че Господ го е изпратил, защото в моргата имаше много хора, а той се спря на мен", казва г-жа Билай. Когато лекарят започва аутопсия, вижда, че тече кръв, а при мъртвите хора това е невъзможно. Тогава медикът започва да прави изкуствено дишане и масаж на сърцето. След много усилия сърцето й отново започва да тупка.
"В това време душата ми пътуваше в един лъч като по прожектор, не съм била в тунел.

Продължение...

33 цивилизации живеят на Земята, но в други измерения

Оценка на читателите: / 7
Слаба статияОтлична статия 

Бабата на Христос родена в Бургас

Михаил ДИМИТРОВ

Света Ана е родена в Бургас. Това разкри д-р Катерина Билай в ефира на Канал 0. Жената, която роди Божията майка, е започнала своя път от място, което днес не фигурира на картата. Древното селище, запазило спомена за светицата, днес е на морското дъно. Намира се на 15 км от Сарафово, каза графинята в интервю с Асен Асенов за предаването 'Последни дни'. От студиото на бургаската телевизия лекарката, която проговори с гласа на Богородица след кома, съобщи, че във вените на Иисус Христос тече българска кръв. Най-убедителният аргумент за нееврейския произход на Сина Божий според нея са последните слова, изречени от Иисус на кръста, на непонятен за юдеите език. Видението й за българския произход на Света Богородица - жената, дала на хората Спасителя - се доказва от Йордан Вълчев, писателят, прочул се с историческите романи за древнобългарския календар.

"Елои, елои, лама савахтани" казва Христос преди да издъхне. Матей е записал в Евангелието думите в автентичния им вид. Буквалният превод на последните слова на Божия син от хунорски (прабългарски) са "Ела, ела, Боже на новия живот (на възкресението)", твърди Вълчев в книгата си "Две изречения за Иисус Христос".

Много поколения и цели народи са били подложени на прецизна селекция след прегрешението на Адам и Ева, извършено по внушение на Луцифер. Бог обещал на първите човеци, че ще се яви на земята в човешка плът и ще ги избави от греха и го прави с помощта на Дева Мария и Своя Син Исус Христос. Но защо точно Тя, защо жената, в чиито вени тече българска кръв, ражда Спасителя? Защото и тя, като родената в Бургас Света Ана, е имала непоколебима вяра и защото генът, заложен в тях, ги е пазел от ударите на съдбата, казва Билай.

Продължение...

НАШ МОРЯК СПАСЕН ОТ ВЪЗКРЪСНАЛА ГРАФИНЯ

Оценка на читателите: / 1
Слаба статияОтлична статия 

 

Стотици удавени след корабокрушение в Средиземно море. Единственият оцелял от потъналия кораб телепортиран във вечния град

Михаил ДИМИТРОВ

Инженер-механик Митко Киров: Живея втори живот

Средиземно море, 25.01.2002 г.

На 500 мили от Рим в бурното море потъва кораб, плувал под италиански флаг. Сред моряците има и българин. Инженер-механик Митко Киров излиза от каютата и вижда смъртта в очите на колегите си. Пет минути преди водата да погълне коритото, собственост на милански бизнесмен, инж. Киров си спомня, че има божествена защита. Преди да eмегрира от България, Митко посещава руската графиня Катерина Билай. Докторката по психо-енерго-сугестивни науки го ликува с божествена енергия.

Продължение...

Как да приемем ударите на съдбата?

Оценка на читателите: / 2
Слаба статияОтлична статия 

* Катерина Билай: Кармата е нашата сметка в Космическата памет, за злото ще си плащаме с лихвите

Нашите чувства, мисли и действия във всеки един живот се отпечатват в Божествените летописи. Според спецификата си всяко деяние се класифицира в съответната папка. Като в съвършен компютър всяко наше дело под формата на файл се адресира и заема точно определен сектор в оперативната памет на Вселената. Всеки има свое лично досие в Господния архив, което съдържа всички данни за него. Лошите ни постъпки трупат в нашата сметка дълг от негативната карма, който впоследствие трябва да изплатим с лихвите. Добрите ни постъпки, от своя страна, формират позитивната, която ще донесе дивиденти в следващия ни живот. Tакава е строгата и неумолима логика на съдбата, казва руската графиня Катерина Билай.

Продължение...

Още статии...

Последни новини

Най-четени статии