Get Adobe Flash player
Банер

Интервю

Д-р Kaтерина Билай: Плътта е дреха, събличаме я често

Ще се прераждаме, докато не се пречистим от злото, казва лекарката, която проговори с гласа на Богородица след кома

Михаил ДИМИТРОВ

Като една вехта дреха ще захвърлим телата си, когато душата полети към Божествените сфери, а дали ще достигнем до Рая след този живот зависи от делата ни, които се проектират в нашата сметка от космическата памет на Вселената, казва д-р Катерина Билай, жената която светлите сили на Всемира избраха за пътеводител на обърканите души. Лекарката с диплома от Медицинския университет в Кременчук по специалност “Вътрешни болести” вижда като на скенер засегнатите от черна енергия органи и лекува нелечими за традиционната медицина заболявания с Господна енергия. Призванието си да помага на хората открива след клинична смърт.

Прочетете още...
 
Любовта е карма, живеем по Божествен сценарий

Интервю на Ива Иванова с д-р Катерина Билай - еколог на душата и пътеводител на съдбата за в. "Бургаска жена"

- Графиня Билай днес е по-популярна в Бургас и от Лили Иванова. Ти си може би единствената лекарка в България, която е възкръснала на операционната маса и после проговорила с гласа на Богородица, лекуваш с молитва. Трудно ли е вместо на Хипократовата клетва, да служиш на Божията майка?

- Ако кажа, че е лесно, ще излъжа, но всеки сам избира съдбата си и носи своя кръст. Да служи на истината и да приеме светлата вяра е свещено право на човека със свободна воля. В живота ни обаче винаги има сценарий, по които дните ни минават в служба на Господ и на Светлите сили.

Прочетете още...
 
Начало Статии за мен Поетеса посвети стихотворение на д-р Катерина Билай

Поетеса посвети стихотворение на д-р Катерина Билай

Оценка на читателите: / 9
Слаба статияОтлична статия 

Феноменът, който лекува с Божествена енергия, вдъхнови Танелия, стихотворението е сред най-четените в otkrovenia.com

Поетесата от Стара Загора Мариана Георгиева зарадва лечителката д-р Катерина Билай с произведение, посветено на нея. То е публикувано на блога на поетесата tanelia.blog.bg и в електронното издание за поезия и проза otkrovenia.com. Над 1100 почитатели на изящните слова са прочели стихотворението на дамата, която е известна в литературните среди с творческия си псевдоним Танелия. Тя работи в града на липите като счетоводител. В повечето от коментарите читателите благославят както авторката, така и лирическия й герой.

“Хубаво е, че има такива жени, а още по-хубаво е, когато някой ги оцени. Хубав стих!”, коментира фен на поезията с ник kasnaprolet9999.

“Имах само една среща с Катя Билай, но тя бе достатъчна, за да я  приема в сърцето и душата си. Онова, което изпитах към нея се опитах да пресъздам в стихотворна форма и се радвам, че то се харесва, на онези, които ме четат”, сподели Танелия.

 

На Катерина Билай

Мариана Георгиева-Танелия

Бяла светлина, поток извира

в дълбочина от нейната душа.

Благословена от Твореца да лекува

душата първо, после и плътта .


Не лека орисия, отговорност,

поела на плещите си е тя.

И сила чрез ръцете си намира,

молитва шепнейки в безкрайността.


Една жена тъй мила, благородна,

раздаваща  утеха, топлина.

Докосването нейно дава сила.

Изчезва всяка болка и злина.

Последни новини

Най-четени статии