Get Adobe Flash player
Банер

Интервю

Д-р Kaтерина Билай: Плътта е дреха, събличаме я често

Ще се прераждаме, докато не се пречистим от злото, казва лекарката, която проговори с гласа на Богородица след кома

Михаил ДИМИТРОВ

Като една вехта дреха ще захвърлим телата си, когато душата полети към Божествените сфери, а дали ще достигнем до Рая след този живот зависи от делата ни, които се проектират в нашата сметка от космическата памет на Вселената, казва д-р Катерина Билай, жената която светлите сили на Всемира избраха за пътеводител на обърканите души. Лекарката с диплома от Медицинския университет в Кременчук по специалност “Вътрешни болести” вижда като на скенер засегнатите от черна енергия органи и лекува нелечими за традиционната медицина заболявания с Господна енергия. Призванието си да помага на хората открива след клинична смърт.

Прочетете още...
 
Любовта е карма, живеем по Божествен сценарий

Интервю на Ива Иванова с д-р Катерина Билай - еколог на душата и пътеводител на съдбата за в. "Бургаска жена"

- Графиня Билай днес е по-популярна в Бургас и от Лили Иванова. Ти си може би единствената лекарка в България, която е възкръснала на операционната маса и после проговорила с гласа на Богородица, лекуваш с молитва. Трудно ли е вместо на Хипократовата клетва, да служиш на Божията майка?

- Ако кажа, че е лесно, ще излъжа, но всеки сам избира съдбата си и носи своя кръст. Да служи на истината и да приеме светлата вяра е свещено право на човека със свободна воля. В живота ни обаче винаги има сценарий, по които дните ни минават в служба на Господ и на Светлите сили.

Прочетете още...
 
Начало Интервю Любовта е карма, живеем по Божествен сценарий

Любовта е карма, живеем по Божествен сценарий

Интервю на Ива Иванова с д-р Катерина Билай - еколог на душата и пътеводител на съдбата за в. "Бургаска жена"

- Графиня Билай днес е по-популярна в Бургас и от Лили Иванова. Ти си може би единствената лекарка в България, която е възкръснала на операционната маса и после проговорила с гласа на Богородица, лекуваш с молитва. Трудно ли е вместо на Хипократовата клетва, да служиш на Божията майка?

- Ако кажа, че е лесно, ще излъжа, но всеки сам избира съдбата си и носи своя кръст. Да служи на истината и да приеме светлата вяра е свещено право на човека със свободна воля. В живота ни обаче винаги има сценарий, по които дните ни минават в служба на Господ и на Светлите сили. Всички сме под контрол и за делата си отговаряме пред нашия Създател. Душите ни, които носят в себе си Божествената искрица, искат да си върнат Рая и тъгуват, когато в този груб материален свят тънат в ада на своите лоши мисли. Спасението е във вярата. Когато след операция на апендикс се озовах в моргата и името ми попадна в графата на смъртните случаи, душата ми полетя по бял лъч и достигна до една врата, където всичките ми дела бяха ревизирани. Бях спокойна, защото съвестта ми е чиста. Мислех само за четирите ми деца, които оставям на произвола. Освен своите син и дъщеря, гледах като свои двете рожби на моя приятелка, която почина преди време. Загубила бях и своя съпруг при катастрофа. Като на кинолента видях дните до моята смърт до раждането, показани ми бяха и всичките девет живота и прераждания и разбрах, че душите ни са създадени с любов и се къпят в светлина само когато напълно безкористно се отдават в името на Бог и на любимия.

- Това означава ли, че любовта е карма, и ние сме обречени да се обичаме?

- Да. Възлюбете своя Създател, обичайте и всички негови чеда, защото те са ваши духовни братя и сестри! Обичайте и враговете си дори, защото в тях има частица от вас самите. Тя е свята и е в душите ни.

- Но, може ли да обичаш на инат? Как да се изпълваш с това благородно чувство, когато хората край теб егоистично трептят с вибрациите на алчността, страха, на злобата и завистта, а любимият принизява любовта до секса?

- Източните мъдреци са казали, че любовта е съчетание от три влечения - на разума, душата, и тялото. Привързаността на душите ражда дружбата, на ума-уважението, на плътта - удоволствието, а в обединението им се ражда истината, която кара жената да се чувства истински щастлива.

- Това оначава, че и според мъдрите хора щастието е в любовта. А ти щастлива ли си?

- Да. Макар, че като земен човек ми се иска повече от живота.

- Какво например?

- Усмивки по лицата на любимите хора. Искам да се преоткрием по-весели и по-безгрижни.

- А имаш ли рецепта за това? Как дамите от Бургас и техните по-груби половинки от 43-тия паралел да се почувстват по-щастливи?

- Като обърнат гръб на горделивостта, на страха, на лицемерието и ниските страсти. Мили хора, само от вас зависи дали слънцето ще освети пътя ви и ако от съседната уличка ви се усмихне щастието, не го подминавайте с безразличие.

- Но как да познаем, че е за нас?

- Съдбата ще ви го открие сама. А любовта не може да се измисли, когато не съществува и няма как да се скрие, когато я има.

- Защо тогава преминава през стомаха и джоба или в повечето случаи мъжът на живота се оказва само женкар, който страстно иска само малко нежност?

- Насладата не е в секса, а в енергийния обмен при сливането на душите. Но в грижата за стомаха няма нищо лошо. Живеем в материален свят и човек е задължен да се грижи към своето физическо тяло както към дрехите си. По тях посрещат, но по ума изпращат. Ако съвремената Ева не иска да е красива, как нейния Адам да я възприеме като такава? Но освен плътта, която като стара дреха ще свалим, когато дойде часа за кармичната разплата, ние имаме души, по-чието благородство Бог ще ни приеме или отпрати. Затова помнете, че освен за външния си вид, трябва да се грижите и за светлината във вашето вътрешно Его, за чистотата на вашите чувства и мисли.

- Как да омагьосаме мъжете да ни обичат завинаги?

- Обичта извира от душата, а магията е зло, което я обрича на страдание. Не омагьосвайте, обичайте истински и ще бъдете обичани!

- Децата, които раждаме с мъка и в чест на тази всеотдайна любов, често повтарят нашите грешки. Как да ги опазим от нашето разочарование?

- Като им програмираме бъдещето...

- Това не е ли по силите само на нашия Създател?

- Съдбата е в нашите ръце, кармата им обаче не може да се промени.

- Но как тогава да предпазим дъщерите си от мъката, която самите ние сме преживели?

- Можете да им създадете програма която да следват, но докато са свързани още с пъпната си връв с вас. В първия месец от бремеността жената решава дали малкия Адам или себеподобната й Ева да е вундеркинд, или дете на посредствеността. Тогава се дава развитие на разума му, формират се талант, памет, знанията и уменията за първите 10 години и така в утробата ви до деветия месец се кодира програма за 90 години напред. Детето ви ще е умно и даровито, ако го благославяте в утробата си. Сложете дясната си ръката там и му се представете, кажете да слуша през ушите, да гледа през очите ви и да запомни всичко, което искате то да научи, назовете го. Покажете му всичките буквички и в него ще се зароди желание да чете. Ако искате да научи чужди езици, говорете му на тях! Покажете му, че е обичано, за да ви обича и то завинаги.

- А ако жената не е готова за това изпитание и е обзета от страх за бъдещето...

- Вместо да се колебае дали да го роди, е по-добре да направи аборт, защото и след раждането това същество ще е с усещането, че майка му е убийца и предателка. Това остава дълбоко в неговото подсъзнание. Бог ни дава част от себе си под формата на дете, и това, което сме получили като майчини ласки и грижи, трябва да отдадем като родители на собственото си дете. Като се грижим за него, се грижим за част от Господ.

- Но абортът е грях.

- Да родиш нежелано дете е още по-грешно. Майчините преживявания, съмнения, недоразумения, радости, страхове , слагат клеймо върху живота му. Детето трябва да бъде заченато, износено и родено с много обич и грижа. Само така от него може да стане пълноценен човек, в чиято компютърна програма няма вируси.

- В сезона на студа и на грипа какво би посъветвала бургазлии?

- Има едно изпитано лекарство срещу вирусите - камбанения звън. Ако стоите под купола на храма, освен, че се пречиства душата ви, вибрациите на доброто прогонват от вас болестотворните микроорганизми и пречистват телата ви. Молете се и ще ви се даде добро здраве!

- А пари ще ни даде ли?

- Сами ще си ги спечелите ако го помолите за успех, благополучие и късмет. Молитвата "Отче наш" е ключа. 10 минути след нея Бог чува всичките ни желания.

- Има ли универсална защита срещу злото?

- Да, вярата и чистата съвет. Енергийна защита, която правя под формата на енергиен балон, може да ви предпази от негативни удари - завист, магии и проклятия. Но злото винаги се побеждава само с добро.

- Синът ти живее в Русия, а дъщеря ти - в Италия. Пътуваш често по света. Къде се живее най-лесно?

- Където те обичат. Щастието е в това да се раздаваш, ако няма на кого да дадеш частица от своята сила, енергия, нежност, ако не те ценят като жена, не те уважават като личност, ако не вървиш по своя път и животът е напразен.

- Известна си със своите кулинарни умения. Кое най-вкусно вълшебство би поднесла на своите близки?

- Обичам да готвя разнообразно и да сервирам на приятелите си изненади. От всички страни, които съм обиколила, съм взела по нещо от националната им кухня. Имам стотици рецепти. Коя ще избера, зависи от повода.

- След празниците обикновено жената е в стрес. Трудно е да си върне добрата фигура. Ти имаш ли средство срещу наднорменото тегло?

- Причината за наднорменото тегло най-често е наистина в стреса, но какво общо имат празниците? Дори и да налеете малко повече пищност във формите, бързо ще си свалите излишните килограми ако имате нормална обмяна на веществата, подходящ режим за хранене и почивка. Обикновено обаче теглото се увеличава като вследствие от други фактори. Повечето от отрицателната енергия се събира в слънчевия сплит. До стомаха има нещо като втори мозък с 1 300 000 нервни клетки. Първите поражения при стрес се чувстват там. После информацията отива в главния мозък, задейства се реакция с всичките последствия за тялото. С безкръвна операция, която извършвам само с ръце мога да отстраня пораженията и да възстановя органите и обмяната на веществата. Добре е дамите в първите дни след това да носят колан, който ще им помогне и да отслабнат.

- Как да подобрим алгоритъма на живота? Съвети за дълголетие...

- Като живеем в хармония с Божественото в нас и изпълняваме достойно своя сценарий.

- А как да станем по-мъдри?

- Мъдростта идва с опита, а страданието на душата се превръща в съвест. Когато тя е чиста, си намира достойно място във висшите нива на Всемира. Ако хората осъзнаят, че физическото тяло е само една дреха за безсмъртната душа и се простят с материализираните си представи за живота, ще разберат, че човек не умира. Той просто преминава от един свят в друг.

- Имаш диплома от Медицинския институт в Кременчук за лекар и специалист по Вътрешни болести, доктор си и по психо-енерго сугестивни науки от университета в Лондон, във Вашингтон си преминала програма за проверка на енергията, с която работиш.Защо избра да живееш в Бургас?

- Дали случайно съдбата ми се свърза с този град, в който е родена майката на Богородица, знае само Бог. Тук хората са с по-чисти души. Като Св.Ана, която е тръгнала от селище, останало в дълбините на Бургаския залив, жената в този град днес търси себе си и пътя към Рая.

- Ще го намери ли?

- Зависи от нея.

- Освен теб в България има още един потомствен аристократ, който ни беше цар, а скоро и премиер. Титлата графиня откъде я наследи?

- От дядо ми Марк Зигаленков. Той е бил аристократ и по душа, а с титлата е удостоен от руската императрица Екатерина заради героизма, проявен в Руско-турската война.

- Ако попитаме жената, която контактува с Исус и Св. Богородица , коя е Катерина Билай, какво би ни казала тя?

- Човек, който винаги търси истината, жена, чиято сила е във вярата и лечител с целебна мощ, дарявана за хората от Небесата.

Последни новини

Най-четени статии