Get Adobe Flash player
Банер

Интервю

Д-р Kaтерина Билай: Плътта е дреха, събличаме я често

Ще се прераждаме, докато не се пречистим от злото, казва лекарката, която проговори с гласа на Богородица след кома

Михаил ДИМИТРОВ

Като една вехта дреха ще захвърлим телата си, когато душата полети към Божествените сфери, а дали ще достигнем до Рая след този живот зависи от делата ни, които се проектират в нашата сметка от космическата памет на Вселената, казва д-р Катерина Билай, жената която светлите сили на Всемира избраха за пътеводител на обърканите души. Лекарката с диплома от Медицинския университет в Кременчук по специалност “Вътрешни болести” вижда като на скенер засегнатите от черна енергия органи и лекува нелечими за традиционната медицина заболявания с Господна енергия. Призванието си да помага на хората открива след клинична смърт.

Прочетете още...
 
Любовта е карма, живеем по Божествен сценарий

Интервю на Ива Иванова с д-р Катерина Билай - еколог на душата и пътеводител на съдбата за в. "Бургаска жена"

- Графиня Билай днес е по-популярна в Бургас и от Лили Иванова. Ти си може би единствената лекарка в България, която е възкръснала на операционната маса и после проговорила с гласа на Богородица, лекуваш с молитва. Трудно ли е вместо на Хипократовата клетва, да служиш на Божията майка?

- Ако кажа, че е лесно, ще излъжа, но всеки сам избира съдбата си и носи своя кръст. Да служи на истината и да приеме светлата вяра е свещено право на човека със свободна воля. В живота ни обаче винаги има сценарий, по които дните ни минават в служба на Господ и на Светлите сили.

Прочетете още...
 
Начало Интервю Д-р Kaтерина Билай: Плътта е дреха, събличаме я често

Д-р Kaтерина Билай: Плътта е дреха, събличаме я често

Ще се прераждаме, докато не се пречистим от злото, казва лекарката, която проговори с гласа на Богородица след кома

Михаил ДИМИТРОВ

Като една вехта дреха ще захвърлим телата си, когато душата полети към Божествените сфери, а дали ще достигнем до Рая след този живот зависи от делата ни, които се проектират в нашата сметка от космическата памет на Вселената, казва д-р Катерина Билай, жената която светлите сили на Всемира избраха за пътеводител на обърканите души. Лекарката с диплома от Медицинския университет в Кременчук по специалност “Вътрешни болести” вижда като на скенер засегнатите от черна енергия органи и лекува нелечими за традиционната медицина заболявания с Господна енергия. Призванието си да помага на хората открива след клинична смърт.

Във вените й тече украинска, немска, руска и българска кръв, а титлата графиня наследява от дядо си Марк Загаленков. Първият потомствен граф, обаче, е дядо му, удостоен с аристократичния сан от империатрица Екатерина заради героизма, проявен по време на руско-турската война.

В България, дамата с феноменалната дарба да контактува с Богородица, е от четири години. Дошла в командировка, за да лекува пациентка в Долно село - Кюстендилско. Спряла тук, защото корените й произлизали от Родопите.

През 1994 г. Билай завършва Международната академия по психо-енерго-сугестивни науки в Лондон и приема степента доктор. Във Вашингтон е преминала програма за проверка на енергията, с която работи и до днес. Единадесет години е била сътрудничка на Едуард Наумов в московския институт НЛО, където работи съвместно с Джуна и Лариса Салавьова.

Ярък бял лъч свързва графинята с отвъдното. По него получава целебна Господна енергия, с която помага на наранените души и облекчава тяхното страдание, по него пуска нагоре негативната, която отнема от пациента. Посредством лъча получава информация и указания от Света Богородица. В момента на Земята само дванадесет души работят по този начин, твърди лечителката с украински паспорт.

- Госпожо Билай, в навечерието на Aрхангеловден Вие, лекарката с дарбата да контактува с Божията майка, приехте да сте наш гост. Света Богородица има ли някакво въздействие за решението ви да изберете Бургас за свой втори дом?

- Да, естествено. Хората тук са с по-чисти души и с право градът е сочен като духовна столица на страната. А Света Богородица е прародителница на всички българи. По всички потвърдени данни тя е била от български произход, затова и България е най-близо до Бог и нацията ви е сред най-интелигентните в света.

- Звучи прекрасно, но как осъществявате контакт с нея?

- Връзката ми с Божията майка се осъществява с кодов ключ, който произнасям след молитва “Отче наш”. Той ми беше даден след моята клинична смърт.

- А как изпаднахте в това състояние?

- Спуках апендицит в последните часове на 1978 година. В 23,30 часа лекарите не уловиха нито пулс, нито дишане, операцията потвърди опасенията им и така попаднах в графата на смъртните случаи. От 00,30 до 6,30 часа престоях в моргата. Душата ми се завърна на този свят с помощта на лекаря интернист Евгени Черняховски. Имаше много починали, а той се спря на мен. Когато започнал аутопсията видял, че кръвта тече, а при мъртвите това е невъзможно. И сърцето ми отново започнало да тупка след масаж и изкуствено дишане.

- Когато душата ви полетя към друг свят, видяхте ли светъл тунел?

- Не, тя пътуваше в един лъч като по прожектор. Вдигна ме нагоре и стигна до една врата. После един глас прошепна, че ще ревизират греховете ми. Трябваше да мина през втора врата. Беше ми леко и хубаво, обаче не можех да остана там. Когато се отвори и другата порта, пред очите ми се разкри панорамата на целия ми живот назад и видях дните не само от раждането до смъртта, а всичките ми девет живота и прераждания. После усетих, че летя надолу и накрая разбрах, че съм жива. Върнах се в собственото си тяло, защото не можех да се разделя с децата си.

- Тогава видяхте ли други души?

- Да. Но някои бяха с енергиен хомот и една дяволска ръка ги улавяше за него. В тях плевелът на злото. Те се връщат отново на земята и се вселяват в деца, които израстват като бъдещи магьосници.

- По “Всяка неделя” казахте, че те са 60 на сто. Какво се случва с останалите?

- Teзи, които отиват нагоре, не се връщат в земното царството на Сатаната. Само чистосърдечните хора с позитивни мисли, които през живота си не са направили на никого зло, преодоляват гравитацията и се издигат в Астрала, докато достигнат до самия Бог.

- А ти можеш ли да помогнеш на тези с хомота?

- Само, ако го пожелаят. Насила нищо не правя. С Божията помощ всичко е възможно.

- Но те едва ли ще дойдат при теб сами. Като психоеколог няма ли начин да им въздействаш от разстояние?

- Нямам такова право. И никой не трябва да го прави, защото добро или зло, всяка промяна в кармата се нарича магия. Ако някой твърди, че може да ви облекчи съдбата, не му вярвайте, защото може да го стори, само ако поеме вашата карма.

- Това означава ли, че човек не може да избяга от съдбата си?

- Да. Животът си трябва да изживеем достойно, за да се преродим в по-добри същества.

- А защо предпочетохте енерготерапията пред Хипократовата клетва?

- Не мога да се откажа от Хипократовата си клетва. Лекар съм по образование, а призванието ми е да помагам на хората, на душите им с енергия, която приемам от Господ.

- Как го постигате?

- С молитва. "Отче наш" прочиства канала към Господните уши. Задавам въпрос към Богородица за дадена душа и получавам информация дали мога да помогна на човека пред мен. Но затова ми е нужно да знам кръщелното му име, годината и мястото на раждане. После изпадам в транс и колкото по-сериозни проблеми има пациента, толкова повече вибрирам. Предавам на хората всичката енергия, която получавам отгоре.

Не съм единствената, която работи по този начин. Дванайсет сме на земното кълбо. Срещам ги всяка година на Великден. Когато в църквата запеят Христос Воскресе, всички се срещаме в райския Храм Господен.

- Човечеството от хилядолетия търси елексира на вечността или свещения Граал, който да ни направи безмъртни. Ще го намери ли някога?

- Ами май, няма да е много скоро. Хората всъщност нямат нужда от тях, защото са си безсмъртни. Когато осъзнаят, че физическото тяло е само една дреха за душата и се простят с материализираните си представи за живота, ще разбрерат, че човек не умира. Той просто преминава от един свят в друг. Животът продължава, но на други нива, докато дойде време за нова инкарнация на Земята. Това е необходимо, защото с един живот не се стига до Рая. Ще се прераждаме докато не станем по-мъдри и не се пречистим от злото.Мъдростта идва с опита, а страданието на душата се превръща в съвест. Когато тя е чиста си намира достойно място във висшите нива на Всемира.

- А какво се случва с нисшите души?

- Ако животът им е преминал в старание да се пречи на другите, остават като пленници между живота и смъртта. Магьосниците и злодеите нямат шанса да се преродят в по-добри същества. Никога не си и помисляйте да причинявате на другите страдания, защото като бумеранг злото се връща на самите вас!

- Кой орган е най-уязвим от негативните въздействия?

- Болестите идват след енергийно поражение на определено място по тялото. В този орган се блокира Господната енергия и той боледува. С Божествената сила му въздействам и с допир на ръцете си премахвам болката.

А страданията са там, където е негативният удар. Повечето от отрицателната енергия се събира в слънчевия сплит. До стомаха има нещо като втори мозък с 1 300 000 нервни клетки. Първите поражения при стрес се чувстват там. После информацията отива в главния мозък, задейства се реакция с всичките последствия за тялото.

Когато дойде човек при мен, не го разпитвам. Виждам всяко тънко тяло, което разкрива нивата на подсъзнанието. В тази тайна картотека се пази и негативната информация. Паметта не иска да помни стреса, болката, страданието, но подсъзнанието ги стаява и те рефлектират върху човека. Когато ги изтрия, човек става съвършено различен.

Нужни са обаче поне три сеанса. При първата ни среща работя с душата на човека. Прочиствам я от негативни влияния, отключвам всички канали, чакри и слагам енергийна защита, която пази до края на живота от нечисти сили. Тя се състои от три плазмени балона, огледални отвън и отвътре. При втория сеанс пак чрез молитва приемам висша енергия, но за изцеление на физическото тяло. При натискане на определено място, в определен участък на тялото, болката изчезва завинаги. Третият път стигам до клетките и ги възстановявам за нов живот. Изграждам и програма за късмет.

- Какви заболявания са подвластни на възможностите Ви?

- Всички, които са предизвикани от пътя на душата. Когато вследствие на лошо въздействие – магии, проклятия и т.н., се отвърне и тръгне по незнайни пътеки, получава душевни поражения. Кармичният път остава празен, а човекът води сляп живот в чернота и безизвестност. Аз завръщам душата в нейния път. Пред кармични заболявания като епилепсия, умствена изостаналост и церебрална пареза обаче съм безсилна.

- Ще продължиш ли да бъдеш пътеводител на объркани души от страниците на вестник “Компас”?

- Ще се опитам да бъда полезна за всички, които имат нужда от моята помощ.

Последни новини

Най-четени статии