Get Adobe Flash player
Банер

Интервю

Д-р Kaтерина Билай: Плътта е дреха, събличаме я често

Ще се прераждаме, докато не се пречистим от злото, казва лекарката, която проговори с гласа на Богородица след кома

Михаил ДИМИТРОВ

Като една вехта дреха ще захвърлим телата си, когато душата полети към Божествените сфери, а дали ще достигнем до Рая след този живот зависи от делата ни, които се проектират в нашата сметка от космическата памет на Вселената, казва д-р Катерина Билай, жената която светлите сили на Всемира избраха за пътеводител на обърканите души. Лекарката с диплома от Медицинския университет в Кременчук по специалност “Вътрешни болести” вижда като на скенер засегнатите от черна енергия органи и лекува нелечими за традиционната медицина заболявания с Господна енергия. Призванието си да помага на хората открива след клинична смърт.

Прочетете още...
 
Любовта е карма, живеем по Божествен сценарий

Интервю на Ива Иванова с д-р Катерина Билай - еколог на душата и пътеводител на съдбата за в. "Бургаска жена"

- Графиня Билай днес е по-популярна в Бургас и от Лили Иванова. Ти си може би единствената лекарка в България, която е възкръснала на операционната маса и после проговорила с гласа на Богородица, лекуваш с молитва. Трудно ли е вместо на Хипократовата клетва, да служиш на Божията майка?

- Ако кажа, че е лесно, ще излъжа, но всеки сам избира съдбата си и носи своя кръст. Да служи на истината и да приеме светлата вяра е свещено право на човека със свободна воля. В живота ни обаче винаги има сценарий, по които дните ни минават в служба на Господ и на Светлите сили.

Прочетете още...
 
Начало Статии за мен Изхвърлете сухите цветя, носят нещастие

Изхвърлете сухите цветя, носят нещастие

Оценка на читателите: / 1
Слаба статияОтлична статия 

Д-р Катерина Билай: Яйцето е символ на живота, свареното - на смъртта

Сухите цветя са като покойник, излъчват черен мраз. Дори и да са красиво аранжирани, изхвърлете ги от дама си, за да се предпазите от нещастие, каза в предаването за християнските ритуали 'Последни дни' по Канал 0 д-р Катерина Билай.

Според лечителката с докторска степен по медицина от Университета в Кременчук последният писък на модата да се подаряват магически символи като Баби Яги, които да пазят семейното щастие, и дяволчета, гонещи злото, е порочно явление, което може да ви донесе само страдание. Кога Баба Яга е носела добро? Каквото е изваяно на скулптурата, това и излъчва, уточнява експертът по психо-енерго-сугестивни науки с диплома от Лондон. На въпрос на водещия Асен Асенов за значението на християнските ритуали в живота на българите графиня Билай изтъкна, че с пролетните празници Цветница и Великден душите разцъфват, възраждат се и телата ни. Върбовите клонки, които свещениците раздават в Деня на цветята, може да дадат както целебна мощ, така и да ви нанесат непоправими поражения, ако ги оставите да изсъхнат пред иконата на Спасителя. Грешно и опасно е да се държат осветените върбички цяла година. В свежите клонки, взети от храма, е вложена толкова позитивна енергия, че ако ги намокрите, се получава светена вода с чудодейна сила. Молитвата, която се чете при освещаването им, е целебна, подготвя ни за Възкресението Христово, за радост, за младост и за хубост. Венчето от върбовите конки е достатъчно да се постави в два литра вода и да постои двайсетина минути, за да стане течността лековита. Тя обновява организма на клетъчно ниво, помага дори и на тежко болни. Пазете я в хладилника и пийте от нея по нечетен брой глътки. Преди Великден напръскайте с тази осветена вода всички ъгли в дома си по три пъти с кръст по посока на часовниковата стрелка, за да отстраните негативната енергия. Ритуалът се прави от мъж или от най-възрастната жена в семейството. Възглавници, килими, завеси и дори храната е добре на освежите с върбовата вода. След произнасянето на молитвата "Отче наш" и хлябът, който се поръсили, става целебен. Ако ви остава малко от тази вода, долейте отново друга към нея и тя остава светена. Може да я ползвате цяла година, но не и изсъхналото венче. Икебана, класовете от жито, папурите от блатата, хербаризираните цветя са като покойници, които излъчват само студ и печал, каза в ефира на Канал 0 графиня Билай. Ако човек държи в дома си сухи цветя, те се запечатват в подсъзнанието им и създават душевен дискомфорт. Като еколог на човешката душа, лекарката изчиства негативното въздействие от картотеката на паметта и болните възвръщат своето здраве. 'Когато дойде човек при мен, не го разпитвам. Виждам всяко тънко тяло, което разкрива нивата на подсъзнанието. 85% от мозъка е подсъзнание, останалите 15% са разум", разказва Билай.

Чистилището е като врата

Душата преминава през нея и като през панорама й се показват миналите животи. От последния ден до раждането целия живот преминава като на кинолента. Виждат се и хубавите, и лошите действия, и тя сама се осъжда. Когато се издига на по-високо ниво в отвъдното, тя се изчиства от грехове и засиява до святост, но ако е направила повече грешки, й се дава шанс да се върне отново на земята да ги поправи, уточнява жената с феноменалните способности. Петър Дънов е казал: "няма престъпна любов" и е написал цяла книга за това. На въпроса на водещия за греха руската лечителка, която получава целебна енергия след контакт с Божията майка, отговаря: 'Аз не съм Дънов, аз съм Катерина Билай. Никога не съм питала Богородица, затова нямам информация за това'.

Магическите ритуали ни обричат на страдание

Суровото яйце е символ на живота, но свареното е на смъртта, а в България някои магьосници са създали обичай първото боядисано яйце да се пази цяла година и хората се опитват да гадаят по него дали годината ще е щастлива. Те дори не осъзнават, че държат символа на края в домовете си и несъзнателно си правят магия. Шест дни след Възкресение Христово яйцата трябва да са изконсумирани, а на седмия, ако случайно някое остане се занася на гробището.

Само в България покойниците гледат от стените

Бургас е осеян от некролози със снимки. Те висят по стените на къщите, по вратите. А това пречи, защото чрез снимката душата на починалия се привързва към нас. На нея й трябва не земна обич, а духовна храна. Нужни са й по-възвишени неща - молитва, чистилище, училище. И през две очи от портрета като с две нишки душата се свързва с нас и не може да отлети оттук след 40-ия ден. Обиколила съм света, но в нито една държава не съм видяла такова нещо. Снимката може да е на гробището, но не и на друго място, защото нашите скъпи покойници не могат да прелетят в отвъдното и страдат тук. Мъчат се, защото са изправени пред дилемата да си отидат (ако ги освободите, като скриете снимките им) или да вкарат някого на своето място, за да се откупят от дявола. Пуснете душата да си отиде и от отвъдното тя ще ви наблюдава и подкрепя. Случва се понякога, ако почине един, да го последва скоро друг и цяло семейство си отива, а цели галерии техни снимки продължават да висят по стените. Когато няколко души държат на видно място снимките на своя починал близък, те го задържат. Уважавам скръбта на хората, но те не трябва да спират тези, които най-много са обичали, да се издигнат в божествената йерархия.

Земята е ад за душата

Друг ад няма, твърди лечителката с украински паспорт. Падащият ангел, който искал да управлява вместо Господ, е дошъл на планетата ни след като е бил прогонен от ангелите и архангел Божий Михаил. И затова сатанинската сила преобладава тук, сега държи над 60 процента от душите, добавя графинята. От четири години тя приема болни и души с объркана съдба в своя дом в Бургас. Лекува ги с Божествена енергия, която получава след молитва, а съветите й са безценни за всеки, който търси спасение от житейските несгоди. В повечето случаи хората, които я посещават, са с проблеми, възникнали след енергийни удари. Катя изчиства отрицателната енергия и поставя енергийна защита срещу негативни въздействия.

Паметта не иска да помни стреса,

болката, страданието, но подсъзнанието ги стаява и те рефлектират върху човека като бумеранг. Когато лечителката ги изтрие, човек става съвършено друг. Лекува уплаха, заекване, напикаване, захарен диабет в слаба форма, преди пациентът да е започнал прием на инсулин. Както сама споделя, безсилна е в лечението на психични отклонения, шизофренизъм, епилепсия, церебрална парализа. Смята, че това са кармични заболявания, които не бива да се пипат. Това са божии наказания, защото всеки има свой път в живота, своя съдба и задача, казва тя. "Чрез молитва приемам енергия, която лекува. Звучи невероятно, но

зарастват язви и отворени рани,

които при захарния диабет по принцип се нелечими. Само при 15-минутна безкръвна операция няма и следа от травмата. Логично обяснение нямам за всичко това, за мен е Божия воля, казва още лекарката, която проговори с гласа на Богородица след кома. Сега тя може да възстановява изсипвания, лекува язви, гастрити, колити, превити матки, миоми, аденоми, простати, проблеми с потентността, извадени и изкълчени крайници, дископатии. Пръстите й са като заредени с лъчи, от които болката за минути изчезва, и то завинаги. Твърди, че лекува безплодието с лекота. Връщам хората, на които не мога да помогна. Не мога да излъжа Господ и себе си. Ако злоупотребя с дарбата си и ви кажа нещо невярно, ще ме накажат. Имам деца и внуци и не искам и те да страдат.

Забравете за курбан!

Не ви е нужна жертва, достатъчно е да запалите една свещ пред иконата и да се помолите на Бог. Чрез пламъка й молитвата ви преминава през информационното поле и достига до Създателя, но ако се угаси преди да е изгоряла контактът се прекратява. Престъпление е да изгасиш чужда свещ. Хората, които го правят, не осъзнават, че пречат на хората и след като по тяхна вина контактът между богомолците и Господ се наруши, те поемат техните проблеми. Затова д-р Билай съветва служителите в храма да не изхвърлят свещите от свещника преди да са изгоряли напълно. Първата си свещ в църквата винаги палете в памет на своите близки, а последната пред Исус, за да поемете божествената благодат. Не давайте нищо по пътя към дома си, за да не я загубите, съветва лечителката. Бяла като мляко енергия вижда тя да тече под купола на 'Св. св. Кирил и Методий'. Колкото куполи, толкова и канали има храмът, казва с усмивка Катерина Билай.


Съвети

* Снимките на умрелите дръжте прибрани, не ги оставяйте открити, подредени около вас.
* Внимавайте как правите кръстния знак! Прекръствайте се широко - от челото до пъпа, от края на дясното до края на лявото рамо.
* Луната да не свети в прозорците ви, отнема енергия.
* За младите - през първите три месеца от бременността в зародиша се формира съзнанието. Ако детето е нежелано, отношението на родителите, особено на майката, се програмира в бъдещето дете. Раждат се индивиди с лоша програма. Това тегне цял живот.
* Абортът е грях, но раждането на нежелано дете е също много голям грях.

Последни новини

Най-четени статии