Get Adobe Flash player
Банер

Интервю

Д-р Kaтерина Билай: Плътта е дреха, събличаме я често

Ще се прераждаме, докато не се пречистим от злото, казва лекарката, която проговори с гласа на Богородица след кома

Михаил ДИМИТРОВ

Като една вехта дреха ще захвърлим телата си, когато душата полети към Божествените сфери, а дали ще достигнем до Рая след този живот зависи от делата ни, които се проектират в нашата сметка от космическата памет на Вселената, казва д-р Катерина Билай, жената която светлите сили на Всемира избраха за пътеводител на обърканите души. Лекарката с диплома от Медицинския университет в Кременчук по специалност “Вътрешни болести” вижда като на скенер засегнатите от черна енергия органи и лекува нелечими за традиционната медицина заболявания с Господна енергия. Призванието си да помага на хората открива след клинична смърт.

Прочетете още...
 
Любовта е карма, живеем по Божествен сценарий

Интервю на Ива Иванова с д-р Катерина Билай - еколог на душата и пътеводител на съдбата за в. "Бургаска жена"

- Графиня Билай днес е по-популярна в Бургас и от Лили Иванова. Ти си може би единствената лекарка в България, която е възкръснала на операционната маса и после проговорила с гласа на Богородица, лекуваш с молитва. Трудно ли е вместо на Хипократовата клетва, да служиш на Божията майка?

- Ако кажа, че е лесно, ще излъжа, но всеки сам избира съдбата си и носи своя кръст. Да служи на истината и да приеме светлата вяра е свещено право на човека със свободна воля. В живота ни обаче винаги има сценарий, по които дните ни минават в служба на Господ и на Светлите сили.

Прочетете още...
 
Начало Статии за мен НАШ МОРЯК СПАСЕН ОТ ВЪЗКРЪСНАЛА ГРАФИНЯ

НАШ МОРЯК СПАСЕН ОТ ВЪЗКРЪСНАЛА ГРАФИНЯ

Оценка на читателите: / 1
Слаба статияОтлична статия 

 

Стотици удавени след корабокрушение в Средиземно море. Единственият оцелял от потъналия кораб телепортиран във вечния град

Михаил ДИМИТРОВ

Инженер-механик Митко Киров: Живея втори живот

Средиземно море, 25.01.2002 г.

На 500 мили от Рим в бурното море потъва кораб, плувал под италиански флаг. Сред моряците има и българин. Инженер-механик Митко Киров излиза от каютата и вижда смъртта в очите на колегите си. Пет минути преди водата да погълне коритото, собственост на милански бизнесмен, инж. Киров си спомня, че има божествена защита. Преди да eмегрира от България, Митко посещава руската графиня Катерина Билай. Докторката по психо-енерго-сугестивни науки го ликува с божествена енергия.

 

"Тя ми каза, че защитата ще ме пази от всякакви опасности, а тук е смъртта. Всички ще умрем", мисли си българина в потъващия кораб. Миг по-късно обаче се събужда, като след дълъг сън. През големия болничен прозорец вижда небостъргач. Пред очите му е чуден град. Мисли си че е на "ония свят".

"Попитах една жена на български "Къде съм", а тя само помръдна с рамо и нищо не каза. Тогава ми хрумна, че в Рая единственият език е пантомимата, но за всеки случай я попитах и на италиянски и се оказа, че чудният град е на Земята. Бях в Рим", разказва Митко, победил смъртта.

Докато се опомни, корбният инженер съобщава на лекари за потъващият кораб. "Само ние можем да им помогним. Обадете се, нека изпратят самолети, хеликоптери! Те умират...", моли се той на медиците. Мислят го за луд. Минути по-късно обаче по радиоточката огласят трагичната новина. Корабът е потънал, а

"лудият" се превръща в пророк

Вечният град е в траур, цяла Италия скърби за стотиците загинали. Митко е единственият оцелял, никой обаче не му вярва, че е бил на потъващият кораб. Само корабният дневник пази имената на злощастните моряци, изгубили душите си в бурното море. Там е записан и Митко Киров, но благодарение на графиня Билай той живее своя втори живот.

Корабокрушенецът: Бог ме спаси, Билай ми е втора майка!

Варна, 25.02.2002 г.

Телефонът звъни. Катерина Билай вдига слушалката. От другата страна на жицата е Митко:

- Здравей, майко! - казва и той.

Графинята е в шок. Имам две деца, отгледах още две на моя починала прителка, но син българин не си спомням да съм имала, споделя тя.

За мен тя е втора майка, защото ми даде втори живот. Не се осмелих да й се обадя по-рано, разказва корабокрушеницът.

Едва в средата на март инженер Киров идва в България, за да прегърне новата си майка.

Съдбата ме направи многодетна, шегува се графинята. Митко е само един от стотиците българи, на които Билай е дала втори шанс в живота. Спасението му е едно от стотиците й чудеса. Логично обяснение нямам за всичко това, за мен е Божия воля, казва докторката по психо-енерго-сугестивни науки.

 

Последни новини

Най-четени статии