Get Adobe Flash player
Банер

Интервю

Д-р Kaтерина Билай: Плътта е дреха, събличаме я често

Ще се прераждаме, докато не се пречистим от злото, казва лекарката, която проговори с гласа на Богородица след кома

Михаил ДИМИТРОВ

Като една вехта дреха ще захвърлим телата си, когато душата полети към Божествените сфери, а дали ще достигнем до Рая след този живот зависи от делата ни, които се проектират в нашата сметка от космическата памет на Вселената, казва д-р Катерина Билай, жената която светлите сили на Всемира избраха за пътеводител на обърканите души. Лекарката с диплома от Медицинския университет в Кременчук по специалност “Вътрешни болести” вижда като на скенер засегнатите от черна енергия органи и лекува нелечими за традиционната медицина заболявания с Господна енергия. Призванието си да помага на хората открива след клинична смърт.

Прочетете още...
 
Любовта е карма, живеем по Божествен сценарий

Интервю на Ива Иванова с д-р Катерина Билай - еколог на душата и пътеводител на съдбата за в. "Бургаска жена"

- Графиня Билай днес е по-популярна в Бургас и от Лили Иванова. Ти си може би единствената лекарка в България, която е възкръснала на операционната маса и после проговорила с гласа на Богородица, лекуваш с молитва. Трудно ли е вместо на Хипократовата клетва, да служиш на Божията майка?

- Ако кажа, че е лесно, ще излъжа, но всеки сам избира съдбата си и носи своя кръст. Да служи на истината и да приеме светлата вяра е свещено право на човека със свободна воля. В живота ни обаче винаги има сценарий, по които дните ни минават в служба на Господ и на Светлите сили.

Прочетете още...
 
Начало Статии за мен Как да приемем ударите на съдбата?

Как да приемем ударите на съдбата?

Оценка на читателите: / 2
Слаба статияОтлична статия 

* Катерина Билай: Кармата е нашата сметка в Космическата памет, за злото ще си плащаме с лихвите

Нашите чувства, мисли и действия във всеки един живот се отпечатват в Божествените летописи. Според спецификата си всяко деяние се класифицира в съответната папка. Като в съвършен компютър всяко наше дело под формата на файл се адресира и заема точно определен сектор в оперативната памет на Вселената. Всеки има свое лично досие в Господния архив, което съдържа всички данни за него. Лошите ни постъпки трупат в нашата сметка дълг от негативната карма, който впоследствие трябва да изплатим с лихвите. Добрите ни постъпки, от своя страна, формират позитивната, която ще донесе дивиденти в следващия ни живот. Tакава е строгата и неумолима логика на съдбата, казва руската графиня Катерина Билай.

С всяка своя постъпка ние пораждаме добри или лоши за нас последствия. Действията ни задвиждат неотвратимо и фатално колелото на собствената ни съдба. Трябва да сме готови да понесем в пълна степен нейните последици в бъдещите си прераждания. В светлината на учението за Кармата раждането и смъртта са относителни категории. Когато човек умира, той всъщност се освобождава от своето физическо тяло, т.е. от празната черупка на своята външна форма. Неговите фини тела обаче се възвръщат към своето по-висше битие, обогатени с опита, натрупан от проявлението им в плътната форма. Този цикъл се повтаря многократно, докато личността се изчисти от заблудите и осъзнае своята истинска Божествена природа.

 

 

Последни новини

Най-четени статии