Get Adobe Flash player
Банер

Интервю

Д-р Kaтерина Билай: Плътта е дреха, събличаме я често

Ще се прераждаме, докато не се пречистим от злото, казва лекарката, която проговори с гласа на Богородица след кома

Михаил ДИМИТРОВ

Като една вехта дреха ще захвърлим телата си, когато душата полети към Божествените сфери, а дали ще достигнем до Рая след този живот зависи от делата ни, които се проектират в нашата сметка от космическата памет на Вселената, казва д-р Катерина Билай, жената която светлите сили на Всемира избраха за пътеводител на обърканите души. Лекарката с диплома от Медицинския университет в Кременчук по специалност “Вътрешни болести” вижда като на скенер засегнатите от черна енергия органи и лекува нелечими за традиционната медицина заболявания с Господна енергия. Призванието си да помага на хората открива след клинична смърт.

Прочетете още...
 
Любовта е карма, живеем по Божествен сценарий

Интервю на Ива Иванова с д-р Катерина Билай - еколог на душата и пътеводител на съдбата за в. "Бургаска жена"

- Графиня Билай днес е по-популярна в Бургас и от Лили Иванова. Ти си може би единствената лекарка в България, която е възкръснала на операционната маса и после проговорила с гласа на Богородица, лекуваш с молитва. Трудно ли е вместо на Хипократовата клетва, да служиш на Божията майка?

- Ако кажа, че е лесно, ще излъжа, но всеки сам избира съдбата си и носи своя кръст. Да служи на истината и да приеме светлата вяра е свещено право на човека със свободна воля. В живота ни обаче винаги има сценарий, по които дните ни минават в служба на Господ и на Светлите сили.

Прочетете още...
 
Начало Статии за мен Молитвата е най-доброто лекарство

Молитвата е най-доброто лекарство

Оценка на читателите: / 2
Слаба статияОтлична статия 

Д-р Катерина Билай- жената с феноменалната дарба да контактува с Богородица, е от четири години в България. Дошла в командировка, за да лекува болни в Долно село - Кюстендилско. Спряла тук, защото корените й произлизали от Родопите. Лекарката с диплома от Медицинския университет в Кременчук по специалност “Вътрешни болести” вижда като на скенер засегнатите от черна енергия органи и лекува нелечими за традиционната медицина заболявания с Господна енергия. Призванието си да помага на хората открива след клинична смърт. Във вените й тече украинска, немска, руска и българска кръв, а титлата графиня наследява от дядо си Марк Загаленков. Първият потомствен граф обаче е дядо му, удостоен с аристократичния сан от империатрица Екатерина заради героизма, проявен по време на руско-турската война.
- Госпожо Билай, вие сте вече медийна звезда. Интервюто ви с Кеворк Кеворкян и предаванията по RTV ви направиха много популярна. Но все пак за нашите читатели, ти си първият феномен, когото представихме. Променило ли се е нещо оттогава?

- Да, естествено. Опозна ме Бургас. Добих известност и в други градове. Благодарение на “Компас” получих признание в България и срещнах добри приятели.

- Графиня Билай ще продължи ли да бъде пътеводител на объркани души от страниците на вестник “Компас”?

- Ще се опитам да бъда полезна за всички, които имат нужда от моята помощ и подкрепа. Сега обаче съм много ангажирана. Търсят ме от национални медии, а телефонът ми звъни постоянно. Болни хора искат да получат веднага изцерение. Налага ми се да работя по 14 часа на ден. До колкото ми стигат силите се старая да облекча съдбата на обърканите души.

- В ефира на “Всяка неделя” казахте, че дяволската ръка прибира 60 на сто от душите. Какво се случва с останалите?

- Teзи, които отиват нагоре не се връщат в земното царството на Сатаната. Само чистосърдечните хора с позитивни мисли, които през живота си не са направили на никого зло, преодоляват гравитацията и се издигат в Астрала, докато достигнат до самия Бог.

- А уловениете от Лукавия инкарнират ли отново в този Ад, наречен Земя?

- Да и задължително се вселяват в деца, които ще израснат като бъдещи магьосници. Тези души, които вече са се предали на адските съблазни са слабоволни, защото в тях е съсредоточена дяволска сила, покълнал е в тях плевелът на злото. Много малко от тях разбират в какъв омагьосан кръг живеят и със сетни сили се опитват да се освободят от примката на мрака. Започват да се молят, да се усъвършенстват и в тях възкръсва надеждата. И светлата вяра ги спасява.

- Нисши духове тормозят бургаски семейства. Вече имаме информация за няколко такива случая.

- Това са духове на умрели хора, които не са заминали в отвъдното. Те черпят енергия от живите. А за душата Земята е Ад. Снимките ги задържат тук. Затова никога не ги поставяйте на видно място! Не ги оставяйте открити, подредени около вас. Пребирайте ги с лицевата част надолу!

При затворени очи на снимката контактът с полтъргайстът се прекъсва и той спокойно може да замине в отвъдното, а в противен случай остава и тласка близките си към гроба.

- На какво се дължи според теб този внезапен интерес на тъмните сили към града ни?

- А не. Такова нещо няма, просто хората тук са по-чувствителни и по-податливи на тяхното влияние.

- Как изглежда явлението полтъргайст през погледа на един лекар?

- Ако очаквате да ви кажа, че е анормално ще ви разочаровам. Няма нищо необикновено в това духът, който не може да напусне този свят, да прави злини тук.

- Прогонвала ли си полтъргайсти из домове на бургазлии. Как го правиш?

- Не. Не се занимавам с духове. Давам обаче съвети на хората как сами да се избавят от гибелното им влияние. Молитва, светена вода и екзерсцизъм. Това само помага.

- И навярно е най-ефикасното средство срещу демоничните сили?

- Най-сигурния начин да им противодействате е с молитвата “Отче наш”. И внимавайте как правите кръстния знак! Прекръствайте се широко - от челото до пъпа, от края на дясното до края на лявото рамо!

- Какво бихте препоръчала на бургазлии, които са в контакт с духове?

- Това е много опасно, защото не знаят какво правят. Не им е ясно от къде вземат информации. Това са души, които в следващия си живот са обречени на мъки.

- Кой орган е най-уязвим от тези въздействия?

- Където е негативният удар, там са страданията. Повечето от отрицателната енергия се събира в слънчевия сплит. До стомаха има нещо като втори мозък с 1 300 000 нервни клетки. Първите поражения при стрес се чувстват там. После информацията отива в главния мозък, задейства се реакция с всичките последствия за тялото.

Когато дойде човек при мен, не го разпитвам. Виждам всяко тънко тяло, което разкрива нивата на подсъзнанието. В тази тайна картотека се пази и негативната информация. Паметта не иска да помни стреса, болката, страданието, но подсъзнанието ги стаява и те рефлектират върху човека като бумеранг. Когато ги изтрия, човек става съвършено различен.

- А какво представлява защитата, която изграждате?

- Тя пази от негативно вмешателство в душата, в съдбата. Предотвратява екстремални ситуации, удари, опасности. Това е Господня защита. Състои се от три плазмени балона. Получава се отгоре, след молитва и след прочистване на душата. Тя обръща невярващите към Бог.

Винаги съветвам да не се говорят лоши неща, да не се пожелават никому, защото всяка дума рекушира. Мисълта-форма се връща към този, който я отправя. Защитата не пази човека от самия него. По-слабите грехове човек изкупва сам, по-тежките падат върху децата му, а особено силните тегнат върху целия род. До седмо поколение наследниците носят отговорност за простъпките на предците си.

- Може ли човек да избяга от съдбата си?

- Не. Животът си трябва да изживеем достойно, за да се преродим в по-добри същества. Ако не платим кармичния си дълг, някой друг трябва да го стори вместо нас.

- И до колко пъти може да се преродим?

- Докато не си платим за всяко зло ще страдаме в този груб свят, ще се връщаме в този ад. Ако обаче душата се свърже с отрицателна енергия и слугува на Дявола, й се отнема възможността да си изкупи злините в следващ живот. Те остават като нисши духове да витаят между живота и смъртта.

Последни новини

Най-четени статии