Get Adobe Flash player
Банер

Интервю

Д-р Kaтерина Билай: Плътта е дреха, събличаме я често

Ще се прераждаме, докато не се пречистим от злото, казва лекарката, която проговори с гласа на Богородица след кома

Михаил ДИМИТРОВ

Като една вехта дреха ще захвърлим телата си, когато душата полети към Божествените сфери, а дали ще достигнем до Рая след този живот зависи от делата ни, които се проектират в нашата сметка от космическата памет на Вселената, казва д-р Катерина Билай, жената която светлите сили на Всемира избраха за пътеводител на обърканите души. Лекарката с диплома от Медицинския университет в Кременчук по специалност “Вътрешни болести” вижда като на скенер засегнатите от черна енергия органи и лекува нелечими за традиционната медицина заболявания с Господна енергия. Призванието си да помага на хората открива след клинична смърт.

Прочетете още...
 
Любовта е карма, живеем по Божествен сценарий

Интервю на Ива Иванова с д-р Катерина Билай - еколог на душата и пътеводител на съдбата за в. "Бургаска жена"

- Графиня Билай днес е по-популярна в Бургас и от Лили Иванова. Ти си може би единствената лекарка в България, която е възкръснала на операционната маса и после проговорила с гласа на Богородица, лекуваш с молитва. Трудно ли е вместо на Хипократовата клетва, да служиш на Божията майка?

- Ако кажа, че е лесно, ще излъжа, но всеки сам избира съдбата си и носи своя кръст. Да служи на истината и да приеме светлата вяра е свещено право на човека със свободна воля. В живота ни обаче винаги има сценарий, по които дните ни минават в служба на Господ и на Светлите сили.

Прочетете още...
 
Начало Лечими заболявания

Лечими заболявания

Какви заболявания може да лекува:

Разваля магии, урочасване, завист, проклятие и т.н.;

С леене на восък и молитва прибира уплахи, стрес, заекване, енурез /напикаване / и др.

Възстановява изсипване в корема и последствие след него; смъкване на стомаха и дебелото черво; прегъната жлъчка и матка; лекува колит, гастрит, язви на стомаха и 12-топръстника; често уриниране, възпалена простата, пясък и камъни в бъбреци и жлъчка; миома, обърната матка, усукани тръби, кисти на яйчниците, безплодие, намалена потентност, или импотентност; хемороиди, запек; прескачане на сърце /аритмия/, събиране долната и горната граници при кръвното налягане; разместени прешлени и дискове, премахва шипове по гръбнака, лекува дископатии и дискови хернии; възпалени седалищни нерви, болки в краката /не и артроза/ и други.

Обърнете внимание какви болести НЕ МОЖЕ ДА ЛЕКУВА:

НАСЛЕДСТВЕНИ ЗАБОЛЯВАНИЯ, костни, инфекциозни, вирусни /и туберкулоза /, алергии, астма, склероза, кръвоносни съдове, коксартроза, инсулт, Паркинсон, тумори,

вродена инвалидност /церебрални парализи/, умствена изостаналост, психични разстройства, епилепсия, шизофрения, глухи и глухонеми, и други.

Психоеколог на човешката душа, доктор вътрешни заболявания пр-р К.БИЛАЙ

Не гадае и не дава информация за съдебни дела.

Последни новини

Най-четени статии