Get Adobe Flash player
Банер

Интервю

Д-р Kaтерина Билай: Плътта е дреха, събличаме я често

Ще се прераждаме, докато не се пречистим от злото, казва лекарката, която проговори с гласа на Богородица след кома

Михаил ДИМИТРОВ

Като една вехта дреха ще захвърлим телата си, когато душата полети към Божествените сфери, а дали ще достигнем до Рая след този живот зависи от делата ни, които се проектират в нашата сметка от космическата памет на Вселената, казва д-р Катерина Билай, жената която светлите сили на Всемира избраха за пътеводител на обърканите души. Лекарката с диплома от Медицинския университет в Кременчук по специалност “Вътрешни болести” вижда като на скенер засегнатите от черна енергия органи и лекува нелечими за традиционната медицина заболявания с Господна енергия. Призванието си да помага на хората открива след клинична смърт.

Прочетете още...
 
Любовта е карма, живеем по Божествен сценарий

Интервю на Ива Иванова с д-р Катерина Билай - еколог на душата и пътеводител на съдбата за в. "Бургаска жена"

- Графиня Билай днес е по-популярна в Бургас и от Лили Иванова. Ти си може би единствената лекарка в България, която е възкръснала на операционната маса и после проговорила с гласа на Богородица, лекуваш с молитва. Трудно ли е вместо на Хипократовата клетва, да служиш на Божията майка?

- Ако кажа, че е лесно, ще излъжа, но всеки сам избира съдбата си и носи своя кръст. Да служи на истината и да приеме светлата вяра е свещено право на човека със свободна воля. В живота ни обаче винаги има сценарий, по които дните ни минават в служба на Господ и на Светлите сили.

Прочетете още...
 
Начало Статии за мен 33 цивилизации живеят на Земята, но в други измерения

33 цивилизации живеят на Земята, но в други измерения

Оценка на читателите: / 7
Слаба статияОтлична статия 

Бабата на Христос родена в Бургас

Михаил ДИМИТРОВ

Света Ана е родена в Бургас. Това разкри д-р Катерина Билай в ефира на Канал 0. Жената, която роди Божията майка, е започнала своя път от място, което днес не фигурира на картата. Древното селище, запазило спомена за светицата, днес е на морското дъно. Намира се на 15 км от Сарафово, каза графинята в интервю с Асен Асенов за предаването 'Последни дни'. От студиото на бургаската телевизия лекарката, която проговори с гласа на Богородица след кома, съобщи, че във вените на Иисус Христос тече българска кръв. Най-убедителният аргумент за нееврейския произход на Сина Божий според нея са последните слова, изречени от Иисус на кръста, на непонятен за юдеите език. Видението й за българския произход на Света Богородица - жената, дала на хората Спасителя - се доказва от Йордан Вълчев, писателят, прочул се с историческите романи за древнобългарския календар.

"Елои, елои, лама савахтани" казва Христос преди да издъхне. Матей е записал в Евангелието думите в автентичния им вид. Буквалният превод на последните слова на Божия син от хунорски (прабългарски) са "Ела, ела, Боже на новия живот (на възкресението)", твърди Вълчев в книгата си "Две изречения за Иисус Христос".

Много поколения и цели народи са били подложени на прецизна селекция след прегрешението на Адам и Ева, извършено по внушение на Луцифер. Бог обещал на първите човеци, че ще се яви на земята в човешка плът и ще ги избави от греха и го прави с помощта на Дева Мария и Своя Син Исус Христос. Но защо точно Тя, защо жената, в чиито вени тече българска кръв, ражда Спасителя? Защото и тя, като родената в Бургас Света Ана, е имала непоколебима вяра и защото генът, заложен в тях, ги е пазел от ударите на съдбата, казва Билай. Не случайно създателите и на славянската азбука, и на компютъра се свързват с името България. Според нея хората с разнороден произход са най-силни енергийно, а не е тайна за никого, че чиста българска раса няма. Осем етноса живеят във всеки един от нас. Руска, украинска, румънска, македонска, гръцка, турска, прабългарска и ромска кръв тече във вените на хората, заченати в земята между 41-вия до 45-ия паралел. Ако всички те обърнат своята енергия в положителна посока, тогава ще има

нов златен век за България,

както е предсказано от Ванга, добави феноменът с диплома по медицина от Кременчук. Това славно време обаче ще дойде след 10-15 години, когато се промени мирогледа ни, уточни лечителката в чиито вени освен украинска, руска, немска, тече и българска кръв. Дошла в командировка преди пет години, за да лекува болни в Долно село - Кюстендилско. Спряла тук, защото корените й произлизали от Родопите. Върнах се на тази свята земя по указание отгоре, добавя жената, която говори с Богородица и лекуа с енергия от Христос. Връзката й с Божията майка се осъществява с кодов ключ, който произнася след молитва. Той й е даден след клинична смърт. Билай престояла 6 часа в моргата в последния ден на 1978 г. след спукан апендикс. Душата й се завърнала на този свят с помощта на стажант-лекаря интернист Евгени Черняховски, който по време на аутопсията видял, че кръвта тече, а при мъртвите това е невъзможно. И сърцето й отново започнало да тупка след масаж и изкуствено дишане.

'Промяната в ценностната ни система ще доведе до мечтания просперитет на нацията. Ние сме трудолюбив, весел и много жизнен народ, но трябва да се научим да мислим позитивно. Моля се за България и за цялата земя. Надявам се хората да се пречистят от греха, никакви лоши желания да нямат, за да няма и страдание. И моля ви, не пожелавайте на другите това, което не искате за себе си, защото мислите проектират бъдещето, а бумерангът на съдбата ще ви върне всяко зло, и то десетократно. Пожелайте добро и на враговете си, дори и животът ви ще стане по-хубав. И днес всеки очаква от някого помощ - от правителството например искат, но откъде да се вземат благата, ако самите ние не даваме нищо? Борете за своето щастлие', призова д-р Билай. Макар че, водещият на 'Последни дни' Асен Асенов я представи като феномен, работил 11 години съвместно с Джуна и Лариса Салавьова в московския институт 'НЛО', създаден от ядрения физик Едуард Наумов, противно на очакванията графинята съобщи, че извънземни не е срещала, но е виждала същества от други измерения. Със своите премитивни сетива хората не чувстват тяхното присъствие, но те ни наблюдават. '33 цивилизации, освен нашата, живеят на Земята в плазмено състояние. Те не се различават съществено от нас на органично ниво. Тяхната плът обаче е във вид на плазма. Материализират се понякога. Контактите им с човечеството понякога стряскат учените. В статистиката на уфолозите присъстват десетки случаи на отвлечени хора и животни. Правят им изледвания, лекуват ги и отново ги връщат.

Извънземно вместо душа живее във варненка

Енергийни плазмени същество обсебват българи. Te са на мното високо интелектуално ниво и предават знания на човека, в когото са се настанили, помагат му. Създания божии са и не избират хората по раси, а по интелект, ниво на човешки разум, по духовно ниво. Странното при българите, в които вместо душа има такова същество, е че не е нужно да учат чужди езици. Една дама от Варна например проговори перфектно на английски, докато е пътувала към аеропорта за среща с дъщеря си, която живее в Англия. Още две подобни същества видях в двама софиянци', споделя в ефира на Канал 0 Катя.

Бог наказа и Америка и Франция

Материалистичните общества, издигнали в култ до божественост зеления долар, преживяват катаклизми и ако хората там не променят ценностната си система, нищо добро не ги чака. Не е случайно това, което става във Франция - сърцето на капитализма. Ураганите в Америка и срутването на Световния търговски център като символ на финансова мощ на Запада са сигнал към тези нации да преосмислят поведението си. Не се ли променят, наказанието от Господа ще е още по-страшно за тях. За да има мир и благоденствие, трябва да се прави баланс между духовното и материалното, а не да се мисли само за парите. Живеем в материален свят, и трябва да полагаме усилия и за стомаха, и за джоба, но не бива да забравяме, че сме божии чеда. Душите ни имат нужда от духовна храна - от молитва за пречистване, така, както и тялото ни се нуждае от хляб', уточнява Билай.

Специално внимание водещият на 'Последни дни' и неговият специален гост отделиха на причините за рухването на съветското общество и на въпросите за зловещото отражение на партията, издигната в култ, в живота на източноправославните народи, унищожаването на вярата и евроинтеграцията. Не бяха подминати и темите за прераждането и любовта, енергията и негативните удари върху душата.

Земята е ад

По-страшен пъкъл за душата от нашия груб свят няма, уточнява графинята. Не оставяйте в дома си портрет на ваши починали близки, защото след 40-ия ден от смъртта душите им не може да заминат в отвъдното. През двете очи, с две нишки те се превързват към снимката. И много страдат, отслабват енергийно.

С инкарнацията си на нашата планета във всяка душа се залага разум, талант, памет, съдба, късмет, духовност, здраве, и задача, която новият човешки индивид трябва да изпълни до края на дните си. Но, не им се дава енергийна защита, защото Господ иска всички хора, да бъдат добри. А такива ли сме наистина? Всяка майка трябва да пази бебето си от лоши погледи. Негативната енергия от урочасване дава поражение на душата, но не на физическо ниво и то плаче. Този енергиен удар отбива душа от пътя, който сама си е избрала при раждането, на 30-50 градуса в зависимост от силата на човека с лошите очи. Не давайте на бебетата си да сучат, ако вече сте ги отбили, дори да ви се къса сърцето от мъка, съветва д-р Билай. То ще урочаса, ако го съжалите.

Животът ни тече по програма - срещи, работа, запознанства, съдба, късмет, финансово състояние: А душата може да бъде отбита от своя път и от проклятие, завист, магии и тогава човек става като слепец, животът му минава в чернота и неизвестност. Най-сигурният начин да противодействате на демоничните сили е с молитвата 'Отче наш', но внимавайте как правите кръстния знак! Прекръствайте се широко - от челото до пъпа, от края на дясното до края на лявото рамо! В църквите редовно виждам хора, които от небрежност или незнание правят сатанинския кръст и се чудят защо не им върви, каза графинята в 60-минутното предаване по Канал 0.

Думите са по-страшни от магия

Словото има много голямо значение за съдбата на човек. Понякога, ядосани, родителите казват 'ей, проклето дете', и това създава вибрация, която го погубва. Много модерен е изразът: 'ужасно хубаво'. Изхвърлете обаче от речника си думите 'ужасно', 'страшно', 'адски' и никога не ги съчетавайте с 'хубаво', съветва графинята. Тя лекува душата, вижда увредените органи и отстранява причината за тяхното заболяване. А болката е винаги там, където са енергийните удари. Болестта е там, където е съсредоточена негативната енергия. Често заради магия или проклятие душата не може да изпълни мисията си и при следващата си инкарнация на земята продължава по същия път. Ако пак се отбие, отново се връща в този ад, докато не се справи със задълженията си. Като изчистя негативната енергия, се дава и божествена защита. Тя пази от негативно вмешателство в съдбата. Състои се от три плазмени балона. Получава се отгоре, след молитва и след прочистване. Не всеки обаче има право на такава. За атеисти, завистници и хора, които със злобата си пречат на околните, Бог не дава целебна сила, каза още екологът на човешката душа в предаването 'Последни дни'.

Любовта е отдаване

Даваме внимание, енергия, сила, част от душата си, дори и живота си понякога в името на любовта. Има я, когато обичаме Господ и приятелите повече от себе си. При някои обаче това велико чувство, което ни кара да вършим подвизи, се е изродило до вампирство. Те обичат само себе си нямат какво да отдадат, освен телата си, и им е хубаво с някого само, когато има какво да вземат. Тази порочна любов прераства в ненавист. При хората, които не обичат истински, а само изискват, се появява агресия, когато влюбеният спре да ги дарява с енергията си.

Любовта според Билай е божествена благословия. Този, който я има в сърцето си, раздава енергия дори и на враговете си и желае добро на всички.

 

Последни новини

Най-четени статии