Get Adobe Flash player
Банер

Интервю

Д-р Kaтерина Билай: Плътта е дреха, събличаме я често

Ще се прераждаме, докато не се пречистим от злото, казва лекарката, която проговори с гласа на Богородица след кома

Михаил ДИМИТРОВ

Като една вехта дреха ще захвърлим телата си, когато душата полети към Божествените сфери, а дали ще достигнем до Рая след този живот зависи от делата ни, които се проектират в нашата сметка от космическата памет на Вселената, казва д-р Катерина Билай, жената която светлите сили на Всемира избраха за пътеводител на обърканите души. Лекарката с диплома от Медицинския университет в Кременчук по специалност “Вътрешни болести” вижда като на скенер засегнатите от черна енергия органи и лекува нелечими за традиционната медицина заболявания с Господна енергия. Призванието си да помага на хората открива след клинична смърт.

Прочетете още...
 
Любовта е карма, живеем по Божествен сценарий

Интервю на Ива Иванова с д-р Катерина Билай - еколог на душата и пътеводител на съдбата за в. "Бургаска жена"

- Графиня Билай днес е по-популярна в Бургас и от Лили Иванова. Ти си може би единствената лекарка в България, която е възкръснала на операционната маса и после проговорила с гласа на Богородица, лекуваш с молитва. Трудно ли е вместо на Хипократовата клетва, да служиш на Божията майка?

- Ако кажа, че е лесно, ще излъжа, но всеки сам избира съдбата си и носи своя кръст. Да служи на истината и да приеме светлата вяра е свещено право на човека със свободна воля. В живота ни обаче винаги има сценарий, по които дните ни минават в служба на Господ и на Светлите сили.

Прочетете още...
 
Начало Статии за мен Възкръснала графиня лекува в Бургас

Възкръснала графиня лекува в Бургас

Оценка на читателите: / 10
Слаба статияОтлична статия 
* Жената починала през 1978 година, оживяла по време на аутопсията
Михаил ДИМИТРОВ
Илонка ИВАНОВА
Руската графиня Катерина Билай е в Бургас, за да помогне на хора, претърпели нещастие, болни и обречени. Тя е завършила Лондонската академия за психо-енерго-сугестивни науки и получила степента доктор. Освен това Катерина има висше икономическо и медицинско образование, но практикува само последната придобита специалност. Руската графиня лекува чрез насочването на божествена енергия към пациента, като преди това сканира състоянието му и открива засегнатите от черна енергия места и органи.
Аристократка - лечител? Защо не...
Аристократка съм по душа, казва руската графиня. Във вените й тече българска, немска, украинска и руска кръв, а титлата наследява от дядо си Марк Зигаленков. Първият потомствен граф е дядо му, удостоен с титлата от руската императрица Екатерина заради героизма, проявен в Руско-турската война.
Той получава и имение в Козелияинский район /Полтовская област/. Умира дни преди революцията - октомври 1918 г. На следващата година баба й решава земята да бъде раздадена на хората.
Жената, която решава да даде земята си на хората, Стефка Бояджиева бяга от Родопите през 1868 г. (по време на османското владичество). Живее няколко години в "българското" село Търновка в Украйна (сега гр. Николаев). Там тя се среща с граф Зигаленков и след бурна любов двамата застават пред олтара.
Живеем в Ада. В омагьосан кръг. Нужно е да се лекува не тялото, а душата, казва графинята. Хората станаха зли. Всички болки започват от състоянието на душата. Когато намерим своя духовен катарзис, когато Бог укрепи духа ни, болките изчезват, заключва лечителката.
Графиня Билай е умирала веднъж, а после възкръснала
В навечерието на Нова година /1977-1978/ пука апандисит и в 11,30 часа лекарите в болницата не уловили нито пулс, нито дишане, операцията потвърдила опасенията им и така попаднала в графата на смъртните случаи.
От 12,30 до 5,30 часа престояла в моргата. До мига, в който там влиза стажант лекарят Евгени Черняховски, интернист, практикуващ преддипломна практика. "Сега вече зная, че Господ го е изпратил, защото в моргата имаше много хора, а той се спря на мен", казва г-жа Билай. Когато лекарят започва аутопсия, вижда, че тече кръв, а при мъртвите хора това е невъзможно. Тогава медикът започва да прави изкуствено дишане и масаж на сърцето. След много усилия сърцето й отново започва да тупка.
"В това време душата ми пътуваше в един лъч като по прожектор, не съм била в тунел. Вдигна ме нагоре и стигна до една врата. Глас прошепна, че сега ще ревизират греховете ми", разказва Катя Билай. Трябвало да премине през две врати. Била спокойна, защото не била сторила нищо лошо в живота си. Освен своите син и дъщеря отгледала и възпитавала двете деца на своя приятелка, която починала преди време. Останала сама да се справя с всичко, след като при катастрофа загинал и съпругът й. В този миг на съд тя си мислила само за тези 4 деца, които остават на произвола, макар че там горе било много леко и хубаво. След като се отворила и втората врата, пред очите й се разкрила панорамата на целия й живот назад. Като на кинолента се въртели в обратна посока вчера, завчера, дните не само от раждането до смъртта й, а всичките й девет живота и прераждания... И днес ясно помня всичко. В мига, когато чудното "кино" спряло, тя усетила, че започва да лети надолу и да пада. Така се връща в собственото си тяло и разбира, че е жива.
Четири денонощия Катерина Билай лежала в безсъзнание в реанимация. Когато дошла на себе си, паметта й била бяло платно. Събудила се от гласа на майка си, която не разпознала. Лекарят денонощно бдял над нея. Благодарение на него и Господ отгледала четирите си деца, които завършили висшето си образование и днес имат добри професии, семейства и свои деца. Три месеца по-късно започнала да чува глас след 3,15 ч. нощем.
"Сега вече знам, че от към 11,30 вечер до към 3,00 часа сутринта властва негативната тъмна сила и енергия, която най-общо може да се нарече Сатана", разказва г-жа Билай. Мистериозният глас й нареждал да взема хартия и да пише. Тогава помислила, че откача, но се подчинила. Така на листа се появила молитвата "Отче наш...", която никога преди това не е знаела. А сега имала чувството, че винаги е знаела думите. В продължение на три месеца по същия начин й били внушени много различни молитви. До момента, в който гласът й наредил да събере документи и да кандидатства в Медицинския институт. Знаела, че там може да учи само редовно, а трябвало да работи, за да изхранва децата си. Нямала право на избор, занесла каквото трябва във филиала на Киевския медицински институт в гр. Кременчуг. Оказало се, че кандидатстват още 10 висшисти, затова склонили да направят вечерен факултет. Така през деня работила, вечер ходила на училище, а от 3,30 нощем до 6,30 часа гласът диктувал лекциите, които трябвало да вземат през деня. Оказало се, че тя в аванс знае всичко. С лекота взела всички изпити, като в приказка завършила и второто си образование. Последвала среща с Едуард Константинович Наумов от Москва, професор по ядрена физика, който също претърпял клинична смърт, след която станал същият проводник на информация. Той кани Екатерина Билай на работа в Московския институт, където
заедно с Джуна и още 5 души с феноменални способности тя работи в продължение на 11 години
Заради силното им ясновидство сътрудничели на полицията за залавянето на сериозни престъпници. Тогава дейността им била строго секретна. Дошло време, в което да заявят за себе си. След като били официално признати, заедно със своя колежка Лариса Соловьова организирали Институт за нетрадиционни методи на лекуване в Украйна. И сега този институт е действащ, но хората с много пази го приватизирали. В България е от две години. Дошла в командировка, за да лекува пациентка в Долно село - Кюстендилско. Спряла тук, защото корените й произлизали от Родопите. След като получила дарбата си, Катя била пред дилемата да лекува или да предсказва. Решила, че по-ценно от здравето няма. За методите си тя разказва: "Отправям молитва към Господ за даден човек, дава ми се енергия свише и така възстановявам всичко. Първия ден работя с душата. Виждам я и имам начини да я възстановявам, като я пречиствам от негативната енергия. Това може да е магия, завист, проклятие.
Негативните удари имат черен цвят
Душата има шест ефирни тела. Доказано е теглото й между 5,5 и 6,5 г. Слагам на тази душа защита, подключвам всички чакри или енергиен канал. Чакрите често се запушват от негативните влияние и тогава заболяват органите на тънкото тяло, чийто енергиен канал е затлачен. Едно ефирно тяло отговаря за живота и смъртта, друго за ендокринната система, трето за кръвотворните органи, мозък и сърце, има си тела за опорно-двигателната система, за хранопровода, за детеродните органи...
Където е негативната енергия, там са страданията
Особено важни са детеродните органи, те са ключът за продължение на рода и живота. Семейство, работа и деца са едно. Особено важно е всички жени, които са решили да родят дете, да знаят, че то се формира като човек в утробата им. В първия месец на бременността се дава развитие на разума му в първите 10 години, така се кодира програма за 90 години напред. Нейните преживявания, съмнения, недоразумения, радости, страхове слагат клеймо върху живота на малкото човече. Ако една жена се колебае дали да роди дете, е по-добре да направи аборт, защото и след раждането това същество ще е с усещането, че майка му е убийца и предателка. Това остава дълбоко в неговото подсъзнание. Детето трябва да бъде заченато, износено и родено с много обич и грижа. Само така от него може да стане пълноценен човек, в чиято компютърна програма няма вируси.
Когато дойде човек при мен, не го разпитвам. Виждам всяко тънко тяло, което разкрива нивата на подсъзнанието. 85% от мозъка е подсъзнание, останалите 15% са разум", разказва г-жа Билай. Според нея картотекита на паметта пази доста негативна информация, която тя трябва да прибере и прочисти.
Паметта не иска да помни стреса,
болката, страданието, но подсъзнанието ги стаява и те рефлектират върху човека като бумеранг. Когато лечителката ги изтрие, човек става съвършено друг. Лекува уплаха, заекване, напикаване, захарен диабет в слаба форма, преди пациентът да е започнал прием на инсулин. Както сама споделя, безсилна е в лечението на психични отклонения, шизофренизъм, епилепсия, церебрална парализа. Смята, че това са кармични заболявания, които не бива да се пипат. Това са божии наказания, защото всеки има свой път в живота, своя съдба и задача, казва тя.
При всяко прераждане се дават нови съдба, разум и късмет чиста душа, живот, но не и защита. А това я прави уязвима и я изважда от правия път. Затова Катя Билай я прочиства и я вкарва като влак в правилния коловоз, от който не може да мръдне.
На второ ниво работи с физическото тяло. "Чрез молитва приемам енергия, която лекува. Звучи невероятно, но
зарастват язви и отворени рани,
които при захарния диабет по принцип се нелечими. Само при 15-минутна безкръвна операция няма и следа от травмата. Логично обяснение нямам за всичко това, за мен е Божия воля.
Аз съм много малък човек спрямо тази воля и сила, аз съм посредник, проводник между най-висшата енергия и хората. Възстановявам изсипвания, лекувам язви, гастрити, колити, киселини, превити матки, миоми, аденоми, простати, възстановявам потентността, извадени и изкълчени крайници, лекувам още дископатии, възпаление на гръбначния нерв, ако болките от кръста отиват в краката. Пръстите ми са като заредени с лъчи, от които болката за минути изчезва, и то завинаги", казва лечителката. Не лекува кости, но може да даде съвет за медикаменти, билки или друг лечител, които биха помогнали. Третата фаза на лечение при нея отново е свързана с молитвата, но този път тя у за обновяване на клетките. Помага при наднормено тегло, защото възстановява нормалната обмяна на веществата. Твърди, че лекува безплодието с лекота. Най-ценното на защитата, която слага, е, че не само пази човека от негативните удари, но и от реално съществуващите произшествия - от огън, вода, огнестрелни оръжия, от опасности и катастрофи. Когато даденият човек сам не е предизвикал тези негативни събития, защитата задейства нещо като телепортация, която премества физически човека на безопасно място, и то на голямо разстояние. "Така аз предавам енергията, от която се нуждае човека, за да оцелее. Връщам хората, на които не могат да помогна. Не мога да излъжа Господ и себе си. Ако злоупотребя с дарбата си, ще мe накажат.

Последни новини

Най-четени статии