Get Adobe Flash player
Банер

Интервю

Д-р Kaтерина Билай: Плътта е дреха, събличаме я често

Ще се прераждаме, докато не се пречистим от злото, казва лекарката, която проговори с гласа на Богородица след кома

Михаил ДИМИТРОВ

Като една вехта дреха ще захвърлим телата си, когато душата полети към Божествените сфери, а дали ще достигнем до Рая след този живот зависи от делата ни, които се проектират в нашата сметка от космическата памет на Вселената, казва д-р Катерина Билай, жената която светлите сили на Всемира избраха за пътеводител на обърканите души. Лекарката с диплома от Медицинския университет в Кременчук по специалност “Вътрешни болести” вижда като на скенер засегнатите от черна енергия органи и лекува нелечими за традиционната медицина заболявания с Господна енергия. Призванието си да помага на хората открива след клинична смърт.

Прочетете още...
 
Любовта е карма, живеем по Божествен сценарий

Интервю на Ива Иванова с д-р Катерина Билай - еколог на душата и пътеводител на съдбата за в. "Бургаска жена"

- Графиня Билай днес е по-популярна в Бургас и от Лили Иванова. Ти си може би единствената лекарка в България, която е възкръснала на операционната маса и после проговорила с гласа на Богородица, лекуваш с молитва. Трудно ли е вместо на Хипократовата клетва, да служиш на Божията майка?

- Ако кажа, че е лесно, ще излъжа, но всеки сам избира съдбата си и носи своя кръст. Да служи на истината и да приеме светлата вяра е свещено право на човека със свободна воля. В живота ни обаче винаги има сценарий, по които дните ни минават в служба на Господ и на Светлите сили.

Прочетете още...
 
Начало

Метод на лечение

Катерина Билай лекува комплексно с помощта на Господна енергия. Лечението включва поне три сеанса. При първия д-р Билай работи с душата. Прочиства я от негативни въздействия, включва всички канали, чакри с въздействието на Божествената енергия и слага енергийна защита, която пази до края на живота от отрицателни удари.
При втория сеанс пак чрез молитва приема енергия, но за изцеление на физическото тяло. Вижда като скенер органите и поставям диагноза, след което работи с допир на ръцете си.
При третата среща с болния жената скенер стига до клетките и ги възстановява. Звучи невероятно, но с енергията от Бог зарастват язви и отворени рани, които по принцип са неличими.

Д-р Билай: Земята е спасена

Последни новини

Най-четени статии